Шесто международно биенале на графиката Гуанлан 2017

Краен срок: 2017.02.15

Краен срок: Творбите трябва да бъдат получени преди 15 февруари, 2017г. Артистите, обаче, трябва да се регистрират за участие онлайн и да подадат формуляра за участие преди 30 януари, 2017г.
 
Основна локация на изложбата: Китайски музей на графиката, Шенжен, Китай.
 
Няма такса за участие.
 
През 2017г. наградените ще бъдат 15 като всеки един от тях ще получи 30 000 китайски юана като парична награда, сертификат и кристална купа. Наградените артисти ще бъдат поканени в Китай, за да получат наградите си. Организаторите ще заплатят самолетните билети и настаняване в хотел.
На селектираните артисти ще бъдат изпратени каталози с високо качество на печата и сертификати. Ще се организира интензивно промотиране на наградените и на селектираните творби, както и на творбите в списъка на номинираните.
 
Други различия 
Тази година към всички творби ще се прояви внимание - ще се организират повече рекламни дейности и всички участници, които са изпратили творби, ще се възползват от публичността.
Може да се проверява дали изпратените творби са пристигнали на www.guanlanprints.com/b
Тази година ще бъдат селектирани повече творби и ще се организират повече изложби. Ще се покажат и повече творби в Китайския музей на графиката.
Контактите ще се осъществяват по-лесно и по-бързо. Има повече средства за комуникация: Facebook, Twitter, Wechat (английската версия вече е активна).
 
Внимание:
За да участва в биеналето през 2017г., всеки артист трябва да кандидатства онлайн на www.guanlanprints.com/b
 
Ако при многократно използване на линка страницата не се е зареждала, моля да уведомите организаторите, като изпратите съобщение на gbiennial@126.com, след което първо директно да изпратите оригиналните творби и по-късно да се регистрирате онлайн. 
 
За повече информация: www.guanlanprints.com/b