Първо място за Ивана Янкова от НХА в конкурса за нов дизайн на Центровете за обслужване на клиенти на „Софийска вода“ АД

2017.03.26

Като част от проекта по ребрандиране на Центровете за обслужване на клиенти, „Софийска вода“ АД проведе в партньорство с Нов български университет и Националната художествена академия, конкурс за дизайн. Състезанието започна на 1 ноември 2016 г. и позволи на студентите от двата университета да представят проекти с иновативни идеи за нова визуална идентичност на пространствата, където Софийска вода посреща своите клиенти.
Наградените студенти показаха високо ниво на професионализъм в техните подходи, както и добро разбиране на ценностите на Veolia: фокус към клиента, опазване на ресурсите, отговорност към обществото, които ясно са подчертани в предоставените проектни концепции.
 
Победители от конкурса са:
Първо място – Ивана Янкова, първа година в Магистърска програма „Рекламен дизайн“, Национална художествена академия;
Второ място – ланд.арх. Христо Ангелов магистър Пространствен дизайн, втора година, Нов български университет и д-р Марта Маджарова, катедра „Дизайн за детската среда“, Национална художествена академия;
Трето място – Веселка Николова и Мария Калканджиева, магистри по Пространствен дизайн  в Нов български университет.
 
Идейният проект, който спечели първо място ще бъде използван при обновяването на центровете за обслужване на клиенти на Софийска вода. 

Галерия

Сподели