Конкурс за изображение

Краен срок: 2022.06.19

Млад и динамичен екип от специалисти в областта на транспорта, куриерския и логистичен бранш, желае да предложи нова услуга на българския пазар – куриер от ново поколение. „Водени от търсенето на пазара, чувайки желанията на хората, ползващи куриерски услуги в България и в стремежа си да предложим решение, което постепенно да надгради съществуващите към момента услуги с нови технологични решения и иновативен подход, ние от Новатио ООД, се обръщаме към вас. Ще се радваме да се включите в нашето начинание, със своята креативност и умения и ви благодарим!“ – екипът на Новатио ООД
 
 
ОПИСАНИЕ:
Търсим нашият герой в различни ситуации
Нашият герой е куриер – млад, жизнен, позитивен. 
Вид и облекло: той е във фирмено облекло, шапка, панталон, яке. Могат да бъдат и двама герои.
Елемент, който може да се използва и е част от логото на компанията: кашон с буквата N и стрелка за движение (включени в описанието на конкурса по-горе)
 
ИЗИСКВАНИЯ
1. В конкурса могат да участват всички студенти на НХА.
2. Да се направят две изображения на първи етап от представените по-долу в регламента десет сцени, номер 1 и номер 7. Спечелилият наградата автор се ангажира да нарисува всички десет сцени, включени в конкурса. 
3. Изображенията трябва да са авторски. Всеки участник в конкурса декларира, че е единствен автор на представеното от него изображение, както и че същото не нарушава авторски права на трети лица. Участниците носят отговорност за авторството на изображенията и всякакви претенции от страна на трети лица, предявени във връзка с представените от тях проекти. 
4. Формат на файловете – jpg (около А4, 72 dpi, RGB)
5. Проектите се изпращат на email konkurs_novatio@nha.bg
6. Конкурсът е явен. Всеки участник предоставя своите данни: име, актуален телефон, курс, специалност и email
7. Изображенията ще бъде ползвано на уеб страницата на компанията, брандиране на автомобили, облекла, фирмени рекламни материали и др
 
СИТУАЦИИ
Куриерът:
Ползва мобилно устройство
Търси с лупа на карта точен адрес
Носи кашон (може да бъде използван кашона от логото на фирмата)
Кара велосипед
Шофира бус
Шофира лек автомобил
Той взема пратката от адрес на клиент (изображение на усмихнат клиент и нашия герой). Може да се използва кашона от логото.
Влиза в офиса на фирмата
Героят ползва палетна количка с палет и/или няколко кашона
Десето изображение – по идея на автора 
 
СРОКОВЕ:
Срок за подаване на предложения – 19 юни 2022 г, 23:59 часа
 
НАГРАДА: 700 лева
 
ЖУРИ: Журито по конкурса включва представители на Новатио ООД и НХА 
 
АВТОРСКИ ПРАВА:
Участниците се съгласяват, че авторските права върху изображенията, спечелили I място в конкурса, ще бъдат прехвърлени на Новатио ООД – срещу възнаграждението от конкурса. 
Всички участници предоставят на Новатио ООД правото да използва представените проекти за архив, като Новатио ООД се задължава да не ги използва по друг начин, освен за целите на презентация на резултатите от конкурса (като посочва и имената на авторите).
Организаторите могат да прекратят провеждането на конкурса, ако няма допуснат нито един участник, който да отговаря на условията; постъпилите проекти не отговарят на предварително обявените условия от организаторите и техните предпочитяния.
При желание за разширяване обхвата на наградения проект от илюстрации „Новатио ООД“ се задължава да отправи към Автора покана за доразвиване на  проекта или за работа по други проекти на фирмата. Това да се осъществи срещу съответно възнаграждение при допълнително договаряне с Автора.

Файлове за изтегляне