DA Fest 2017 набира доброволци

2017.08.29

Стани част от шестото издание на най-мащабния международен фестивал за дигитални изкуства в страната, като работиш в екип с българските и чуждестранните участници на фестивала!
DA Fest 2017 дава възможност на млади хора да се включват директно в подготовката и провеждането на фестивала, като същевременно натрупват нови контакти и ценни знания и опит.
 
DA Fest е международен фестивал, организиран от Националната художествена академия (НХА) в София, който среща българската аудитория с разнообразни артистични тенденции и изследвания в полето на дигиталното видео, саунд арт, нет арт, мултимедийни пърформанси и инсталации, роботика и генеративни системи и други интердисциплинарни форми.
 
Повече от 200 творци от 20 държави взеха участие в петте издания на фестивала от 2009 година насам. Богатата фестивална програма събира в София водещи имена от международната художествена сцена и предоставя уникален шанс на българската аудитория да се запознае отблизо с тяхното изкуство. 
 
Шестото издание на фестивала ще се проведе от 19 до 23 септември 2017 г. в различни локации на централните сгради на НХА на ул. Шипка 1 и ще представи съвременни артистични изследвания, технологии и практики в дигиталните изкуства в богата петдневна програма, включваща изложба, пърформанси, филмови прожекции, презентации и уъркшопи.
 
 
Повече информация от сайта на Фестивала
http://www.2017.da-fest.bg/bg/news-go/da_fest_is

Сподели