ДНИ НА КАРИЕРАТА – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2022

2022.10.05

Събитията за кариера в секторите IT, Комуникации или Аутсорсинг ще се проведат през октомври

Петте събития от серията през октомври ще дадат шанс на хора от цялата страна за кариерно развитие, нова работа или стаж.
Четиринадесетото издание на специализирания секторен кариерен форум ще се проведе виртуално и присъствено. Десетки водещи компании ще търсят своите нови служители и стажанти.
Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2022 са насочени към тези, които искат да се развиват професионално в областта на информационните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят чужди езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.
 
За да свърже търсещите работа и открояващите се работодатели, форумът ще се проведе в четири града на живо и онлайн за цялата страна:
София - 11 октомври, Хотел Маринела
Виртуален ден - 13 октомври на платформата на Brazen Technologies
Пловдив - 18 октомври, Пловдивски панаир, Конгресен център
Варна - 20 октомври, Rosslyn Hotel Dimyat
Габрово - 25 октомври, Технически университет, Библиотека
 
Подробности за програмата на изложенията и пълен списък на фирмите, които ще търсят кадри на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2022, вижте тук: it.careerdays.bg
Входът е свободен, но местата са ограничени – затова се регистрирай още сега на: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students
 
Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger
 
За повече информация, интервюта и въпроси: events@jobtiger.bg, 088 408 6003 и 0882 364 456

Сподели