Валоризационна конференция на Програма „Еразъм+“ за 2017 г.

На 05 декември 2017г., в хотел „Балкан“, София,  Зала – Роял I, II и III се проведе Валоризационна конференция на Програма „Еразъм+“ и Съпътстващите дейности за 2017г., организирана от Център за развитие на човешките ресурси. На събитието присъстваха зам.-министърът на образованието и науката проф. Иван Димов, Изпълнителният директор на ЦРЧР – г-жа Татяна Калканова, екип от експертите на ЦРЧР, както и студенти, ученици и представители на учебни заведения, фондации и други организации от цялата страна. 
Участниците представиха свои щандове, в т.ч. – изработка на коледни картички, свещи, творби от дърво, сладкарски изделия и други. По време на конференцията бяха прожектирани студентски плакати от изложбата-конкурс, която беше открита през месец ноември. Събитието бе организирано от Националната художествена академия, по повод 30-годишнината на програма „Еразъм“. 
По време на конференцията студенти от специалностите „Живопис“, „Плакат и визуална комуникация“ и „Графика“ на НХА организираха работно ателие, в рамките на творческото изложение „И аз умея“. На щанда на НХА бяха демонстрирани различни графични техники, калиграфия, живопис и рисунки. Много от гостите – ученици и студенти, представителите на институции и организации в страната бяха впечатлени от творческия процес и имаха възможност лично да участват в дейностите. Накрая на събитието студентите от НХА подариха изработените произведения.
 

Галерия

Сподели