Изложба на дипломираните бакалаври от НХА – випуск 2018

2018.06.28

ИЗЛОЖБА НА ДИПЛОМИРАНИТЕ БАКАЛАВРИ от НХА
28 юни 2018, 18:00 ч.
галерия „Шипка“ 6, Съюз на българските художници, ет. 1 и 2
 
Дипломираните бакалаври от всички специалности на НХА ще представят дипломни работи и проекти от 28 юни до 7 юли на първи и втори етаж, в галерията на СБХ. Изложбата, която се провежда ежегодно представя резултатите от обучението в Академията. 
Събитието се осъществява със съдействието на дългогодишния партньор на НХА Societe Generale Експресбанк и е част от партньорската програма между двете институции. Societe Generale Експресбанк ще даде награда за най-добра дипломна работа в размер на 1000 лв.  Наградата се определя от специализирана комисия на НХА и представители на банката. Те поощряват най-високите студентски постижения, без ограничение по отношение на вида изкуство и използваната техника. 
В изложбата на дипломираните бакалаври са представени специалностите: „Живопис“, „Стенопис“, „Скулптура“, „Графика“, „Книга, илюстрация, печатна графика“, „Плакат и визуална комуникация“, „Резба“, „Керамика“, „Сценография“, „Текстил-изкуство и дизайн“, „Метал“, „Индустриален дизайн“, „Рекламен дизайн“, „Дизайн на порцелан и стъкло“, „Дизайн за детската среда“ и „Мода“.
 
ПРОГРАМА ЗА 28 юни 2018
 
14:30 ч. дворно пространство на НХА
ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ДИПЛОМИРАНЕТО НА БАКАЛАВРИ И МАГИСТРИ - випуск 2018
 
18:00 ч., галерия „Шипка“ 6, СБХ
ОТКРИВАНЕ НА ИЗЛОЖБА НА ДИПЛОМИРАНИТЕ БАКАЛАВРИ
 
19:30 ч., бул. „Дондуков“, 56
КОНЦЕРТ НА БЪНДАРАЦИТЕ 

Галерия

Сподели