НХА отново с първо място в направление „Изобразително изкуство“ в Рейтинговата система на висшите училища

2021.02.25

Националната художествена академия за пореден път получи призът за най-добро висше учебно заведение в професионалното направление „Изобразително изкуство“за 2020 г.
Ректорът на НХА проф. Георги Янков изрази своята благодарност и поздрави преподавателите, студентите и администрацията на Академията, както и колегите ректори на висшите учебни заведения в България „Измина една доста трудна година, пълна с неочаквани предизвикателства. Най-големият успех за всички нас, не бе преодоляването на пандемията и адаптирането към условията, а най-голямата победа бе да превъзмогнем себе си, собственото си недоверие и собствения си песимизъм.“ и допълни „Поздравления към вас колеги, които доказахте високото ниво и жизненост на българското образование“.
Церемонията за връчване на наградите в Рейтинговата система на висшите училища се проведе в онлайн формат, на който присъства Министъра на образованието и науката, ректорите на висшите учебни представители на бизнеса и организаторите на събитието от 24 часа.
 

Вижте повече за събитието в 24 часа

Галерия

Сподели