Проектът Webit.X с 5000 ваучера за студенти

2018.06.08

Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС) съвместно със Съвета на ректорите откриват процедура по предоставяне на 5000 ваучера за студенти на възраст между 16 и 23 години, които ще имат възможност да посетят безплатно проекта Webit.X.
 
Събитието ще се проведе на 27 юни в зала Арена „Армеец” от 19:00 часа и ще бъде предназначено за активни и изявени ученици и студенти.
Инициативата има за цел да докосне младите хора до бъдещето, като им даде възможност за близък контакт с някои от най-големите съвременни технологични изобретения. 
 
Студентите, желаещите да участват, е необходимо да се регистрират като попълнят формата: https://goo.gl/forms/fsd0VSxHxQYwQYaI2
Присъстващите на проекта Webit.X ще имат възможност да се  срещнат с хуманоидния робот с гражданство - София, персонална летателна система Iron Man - велосипеда на бъдещето, киборг - симбиоза между човек и машина - “бъдещите подобрени хора” и много други изобретения.
 
Проектът ще бъде организиран и финансиран от фондация „Webit”.
Партньори са: Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта, Съветът на ректорите и Националното представителство на студентските съвети, които ще подберат най-добрите и успешни студенти от страната.
 
Повече за проекта може да научите на: www.webit.bg/x 
 

Сподели